Articole si idei

Nou: Scenetă de 8 Martie ”Femei Biblice”

Scenetă pentru Ziua Femeii care poate fi jucată în biserică sau la evenimente de evanghelizare pentru fete și femei.

O adolescentă trebuie să facă o compunere despre un personaj care îi este model personal. Ea vrea să scrie despre o femeie din Biblie, dar nu se poate decide care. Mama ei vrea să o ajute și invită niște femei care se dovedesc a fi altceva decât niște prietene obișnuite - ele sunt personaje biblice: Eva Debora Sara Estera și Maria mama lui Iisus. Deși pare foarte neobișnuit ca acestea să fie în casa lor la o cafea, au lecții foarte importante și de folos pentru Alexandra și mama ei.

Această scenetă poate să le învețe pe fete și pe femei, și nu numai, cum să aplice povestirile biblice și modelele biblice la viața lor de zi cu zi de astăzi.  Este un mod original de a sărbători Ziua Femeii cu ajutorul unor personaje biblice feminine care pot aduce inspirație și  multe învățări utile.

Poate fi jucată și la evanghelizări sau evenimente de 8 Martie pentru femei necreștine ori aflate la început pe drumul credinței, promovănd ideea că Maria, Regina Estera și alte personaje biblice importante au povestiri din care putem învăța dar nu sunt persoane cărora trebuie să ne închinăm.  Ele sunt importante prin rolul pe care l-a avut Dumnezeu în viața lor. Sceneta se poate încheia cu chemarea la pocăință acesta fiind un mod prin care și alte femei sau fete pot să fie parte din planul biblic de mântuire al lui Dumnezeu.

Conținut

Decor simplu: Interior de sufragerie. Undeva într-o parte a scenei o ușă pe care vor intra personajele. 

O sonerie sau un efect sonor de sonerie de intrare.

7 Personaje: Mama, Alexandra, Eva, Sara, Debora, Estera, Maria (adulți sau copii costumați)

Sceneta are sugestii de costume peentru fiecare personaj biblic. 

Cum pot să achiziționez sceneta?

1.Descarcă și printează

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 25 de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descărca sceneta instant.  Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai!

 

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.