Articole si idei

Scenetă pentru Ziua Femeii care poate fi jucată în biserică sau la evenimente de evanghelizare pentru fete și femei.

O adolescentă trebuie să facă o compunere despre un personaj care îi este model personal. Ea vrea să scrie despre o femeie din Biblie, dar nu se poate decide care. Mama ei vrea să o ajute și invită niște femei care se dovedesc a fi altceva decât niște prietene obișnuite - ele sunt personaje biblice: Eva Debora Sara Estera și Maria mama lui Iisus. Deși pare foarte neobișnuit ca acestea să fie în casa lor la o cafea, au lecții foarte importante și de folos pentru Alexandra și mama ei.

Materialul conține peste 40 de modele de activități de lucru manual pentru sărbătorile pascale, adaptate pentru școala duminicală și ore de educație religioasă. Conține multe șabloane printabile de colorat, tăiat și lipit, foarte utile pentru a-i implica atât pe copii, cât și pe adolescenții din grupele/ clasele noastre.

Conținut:

  • scene ale învierii și răstignirii
  • decorațiuni simple de Paște
  • kituri pentru felicitări de Paște
  • vitralii și mozaic
  • numeroase ilustrații care se pot decupa și folosi pentru lecțiile biblice sau diverse proiecte

Bun venit într-o călătorie specială de Paște alături de Isus! Descoperă bucuria Învierii prin intermediul "Paște cu Isus," o carte creștină de colorat cu versete, perfectă pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani.

Caracteristicile cărții:

33 de Pagini de Colorat: Explorează scenele Paștelui în ordinea evenimentelor biblice. Fiecare pagină oferă copiilor o oportunitate captivantă de a colora și a se bucura de detaliile povestirii.

Versete Biblice: Fiecare scenă are referința la versetele biblice corespunzătoare imaginii, astfel încât copiii să poată explora textul scipturii în timp ce se distrează colorând. 10 pagini sunt cu versete biblice întregi despe jeetfa și învierea lui Isus,  de colorat și memorat.

Această carte imprimabilă oferă 25 de pagini simple de colorat, special concepute pentru preșcolari și activități în școlile duminicale, evanghelizările de Paște și grădinițe sau pentru a oferi copilului o activitate frumoasă în vacanța de Paște.

Fiecare pagină este ilustrată cu imagini simbolice care îi invită pe copii să exploreze și să înțeleagă povestea biblică a Răstignirii și Învierii, inclusiv reprezentări ale lui Isus, crucii și altor simboluri pascale. Cu linii de contur groase, aceste desene sunt perfecte pentru mânuțele mici să coloreze cu ușurință.

"Unde-i Oaia" este o minunată carte flipbook, ilustrată special pentru cei mici, care aduce la viață parabola oiței pierdute. Cu pagini viu colorate și ilustrații captivante, această carte oferă o poveste amuzantă și educativă pentru preșcolari și școlari mici.

Prin intermediul acestei cărți, cei mici vor explora aventurile oiței rătăcite într-un mod interactiv și distractiv. Ilustrațiile viu colorate și designul atractiv fac ca învățarea acestei povești biblice să fie o experiență captivantă pentru copii.

Cartea poate fi utilizată cu succes nu doar în mediul familial, ci și în cadrul Școlii Duminicale sau în alte activități religioase pentru copii. Ilustrațiile vii și textul simplu sunt adaptate vârstei preșcolare și a școlarilor mici, facilitând înțelegerea și reținerea poveștii.

Page 1 of 4

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.