Copiii invata prin joc, prin practica. Greseala multor parinti crestini este sa le cumpere doar jucarii si jocuri la moda, fara sa se gandeasca ce efecte au acestea asupra copiilor. Educatia lor crestina inseamna doar timpul petrecut la biserica, Scoala Duminicala sau la ora de religie, eventual au cate o Biblie cu poze. 


Este bine sa insotim lectia biblica cu ceva in care ii putem implica pe copii. Jocurile sunt cele mai populare si atractive pentru ei. Dar cum majoritatea orelor de religie sau programe de scoala duminicala se desfasoara in interior, jocurile printabile sunt o solutie. La linkul urmator gasiti exemple de astfel de jocuri. 

 

detalii aici

PANZA DE PAIANJEN

Jocul presupune trecerea dintr-o parte in alta prin ochiurile unei retele verticale din sfoara a tuturor membrilor echipei, fara a atinge sforile din care este construita reteaua. O gaura odata folosita nu mai poate fi utilizata decat dupa ce s-au folosit toate celelalte ochiuri. Este un joc foarte bun pentru teambuilding, echipa fiind cea care trebuie sa aleaga strategia pentru a trece proba; Jocul este potrivit pentru evenimentele din aer liber, pentru a fiza reteaua putandu-se folosi copaci din padure de ex. Scopul jocului: solutionare a unor probleme in grup Marimea grupului: mediu (peste 10 persoane)

Page 1 of 2

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.