Articole si idei

Carte de colorat de Paște cu versete biblice

Bun venit într-o călătorie specială de Paște alături de Isus! Descoperă bucuria Învierii prin intermediul "Paște cu Isus," o carte creștină de colorat cu versete, perfectă pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani.

Caracteristicile cărții:

33 de Pagini de Colorat: Explorează scenele Paștelui în ordinea evenimentelor biblice. Fiecare pagină oferă copiilor o oportunitate captivantă de a colora și a se bucura de detaliile povestirii.

Versete Biblice: Fiecare scenă are referința la versetele biblice corespunzătoare imaginii, astfel încât copiii să poată explora textul scipturii în timp ce se distrează colorând. 10 pagini sunt cu versete biblice întregi despe jeetfa și învierea lui Isus,  de colorat și memorat.

Adevărata semnificație a  Paștelui: De la trădarea lui Isus și judecata, până la răstignire, Înviere și aparițiile post-Înviere, fiecare pagină aduce în prim-plan înțelesul profund al Sărbătorii de Paște, care va corecta  imaginea falsă actuală și tradițiile despre iepurași, ouă, cozonac etc.

Prietenoasă pentru Copii: Imaginile sunt concepute special pentru a fi ușor de colorat pentru cei mici, oferindu-le o experiență plăcută și educativă. Respectă întocmai imaginile biblice dar fără să pună în evidență violența.

Conexiune Spirituală: Cartea promovează o înțelegere mai profundă a evenimentelor pascale și a învățăturilor biblice, facilitând discuții și întrebări care pot să apară în timpul procesului de colorat.

Activitate Perfectă pentru Familie: Implică întreaga familie în acest moment special de explorare și creație, construind amintiri durabile și oferind oportunități de discuții despre credință.

Experiență Educativă și Creativă: "Paște cu Isus" combină aspectele educative cu cele creative, oferind un mediu propice dezvoltării cognitive și artistice a copiilor.

Ideală pentru Școala Duminicală și Acasă: Această carte poate fi folosită atât în mediul școlii duminicale, a orelor de religie cât și acasă, aducând bucurie și învățare în fiecare loc.

Cum pot să achiziționez cartea?

1.Descarcă și printează

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 de ron/ 4 euro destinată lucrării Media Crestina. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant.  Atenție!!! Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai! Se va deschide imediat materialul plătit și dați descarcare (download) de la săgeata din dreapta de pe colțul de sus. 

2.Carte printată

Pentru comenzi de cărți printate faceți comandă scriindu-ne pe emailul de mai jos. Costă 15 ron/ bucata. Printată are 72 de pagini A4, cu spațiu pe spatele paginilor în care copiii pot scrie sau desena ceea ce au înțeles din pasajul biblic. Coperta este color laminată.

Curierul costă 20 de ron, așa că este mai avantajos să comandați mai multe bucăți pentru un grup de copii sau mai multe persoane din biserică. 

Pentru românii din diaspora

Cartea se poate comanda printată în limba engleză, doar cu un clic, pe Amazon la acest link https://www.amazon.com/dp/B0CV4MND2T

Pentru copii mai mici există și o carte de colorat simplă It is Easer https://www.amazon.ca/gp/product/B0CSYWS9BC

 

Descoperă Învierea într-un mod interactiv și plin de culoare cu "Paște cu Isus." Comandă acum și oferă copiilor tăi o experiență de Paște memorabilă și spirituală! 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.