Articole si idei

Povestirea biblică a creației ilustrată pentru preșcolari

Descoperă frumusețea și înțelepciunea creației prin ochii celor mici cu această minunată carte ilustrată! Povestea biblică a creației este prezentată într-un mod captivant și accesibil, special conceput pentru preșcolari.

Caracteristici ale Cărții:

  1. Ilustrații Captivante: Fiecare pagină este însoțită de ilustrații captivante, colorate și prietenoase, care aduc la viață personajele și evenimentele din povestea creației.

  2. Text Simplu și Ușor de Înțeles: Povestea are un limbaj simplu și adaptat vârstei preșcolarilor, facilitând înțelegerea și implicarea lor în fiecare detaliu al creației.

Explorarea Detaliilor: Ilustrațiile abundă în detalii minuțios create pentru a inspira curiozitatea copiilor și pentru a-i ajuta să exploreze universul miraculos creat de Dumnezeu.

 

Această carte este destinată preșcolarilor și școlarilor mici. Poate fi o resursă valoroasă pentru părinți, educatori și lideri religioși care doresc să ofere copiilor o bază solidă de cunoștințe și înțelegere a bibliei.

Format fipbook sau se poate descărca

Cărțile flipbook pot fi citite online pe tabletă sau computer dar pot fi și descărcate în format .pdf și printate.
Sunt interactive, copilul poate da paginile, întocmai ca la cărțile fizice. Funcționează pe tabletă, computer, telefon, orice echipament conectat la internet
Au ilustrații interesante și atractive pentru copii. Copilul  o poate citi pe tabletă sau o puteți printa la imprimantă.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic, în schimbul unei donații de 24de ron/ 5 euro destinată lucrării Media Crestina.  

Pe acest buton puteți achita cu card și accesa instant cartea. Nu închideți pagina după ce plătiți, informațiile de accesare vor fi afișate imediat după plată, nu se vor trimite prin emai!

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.