Articole si idei

Minunata aventură a CREAȚIEI

"Minunata aventură a CREAȚIEI" este o carte creștină de colorat special concepută pentru copii, oferindu-le o experiență captivantă și educațională a poveștii din Cartea Genezei despre creația lumii.

Cu un format pătrat și 68 de pagini, această carte este potrivită pentru prescolari și școlari mici. Fiecare aspect al acestei cărți a fost creat pentru a ajuta copiii să înțeleagă mai bine Biblia și povestea creației.

Explorarea Creației în 7 părți: cartea este structurată în 7 părți, fiecare parte corespunzând cu o zi a creației, așa cum este prezentată în Biblie. Această abordare ajută copiii să urmărească cronologia evenimentelor și să înțeleagă mai bine cum Dumnezeu a creat lumea.

Experiență de învățare prin colorat: fiecare pagină este ilustrată cu atenție și conține elemente legate de creație, gata de colorat. Copiii pot explora aceste pagini și, în același timp, învață despre fiecare etapă a creației. Această experiență de colorare îi ajută să-și dezvolte creativitatea și să-și fixeze cunoștințele într-un mod distractiv. Este un cadou grozav pentru a-i învăța pe micuți despre Dumnezeu și a-i introduce în tainele Bibliei.

Instrument pentru Școala Duminicală: "Minunata aventură a CREAȚIEI" este un instrument excelent pentru școala duminicală și activitățile religioase cu copiii. Fiecare zi a creației poate fi explorată într-un mod interactiv, astfel încât copiii să poată participa la discuții și activități legate de învățarea spirituală.

Înțelegerea povestirii Creației: cartea oferă explicații simple și pe înțelesul copiilor pentru fiecare etapă a creației. Acest lucru ajută la dezvoltarea înțelegerii lor asupra modului în care Dumnezeu a creat lumea și cât de minunată este aceasta.

Utilizare Ușoară: cartea este formatată pentru a fi ușor de printat pe hârtie de dimensiune A4, permițând copiilor să folosească fiecare pagină individual sau în cadrul lecțiilor creștine.

Cum pot să achiziționez materialul?

1. În format electronic

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant de la săgeata de download de sus din dreapta. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare.

"Minunata aventură a CREAȚIEI" este o resursă valoroasă care poate fi folosită pentru a învăța copiii despre creația lumii și despre minunile Bibliei. Această carte creștină de colorat le oferă o modalitate distractivă și educativă de a explora această poveste fundamentală și de a-și aprofunda înțelegerea credinței lor.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.