Articole si idei

Vechiul Testament pe înțelesul copiilor: Carte de colorat cu explicații simple

"Vechiul Testament pe Înțelesul Copiilor" este o carte excepțională ce prezintă cele mai importante evenimente din Vechiul Testament într-un mod accesibil și captivant pentru copii. Cu 35 de pagini de colorat, fiecare reprezentând un eveniment biblic cheie, această carte le oferă copiilor o perspectivă simplă și clară asupra conținutului Vechiului Testament. Acestea sunt așeate în ordinea evenimentelor biblice.

Fiecare pagină de colorat este însoțită de o explicație simplă, adaptată vârstei copiilor, pentru a-i ajuta să înțeleagă mai bine fiecare povestire. Scenele din Vechiul Testament nu au fost alese la întâmplare, ci au fost selectate cu grijă pentru a ajuta copiii să înțeleagă rolul și semnificația acestora în contextul planului de mântuire al lui Dumnezeu pentru omenire. 

Cartea conține, de asemenea, o cronologie simplă cu 7 momente esențiale din Vechiul Testament, pe care orice copil le poate învăța și le poate purta cu el toată viața. Ilustrațiile sunt deosebite, iar fundalul în formă de papirus aduce în prim plan vechimea și importanța acestor povești biblice dar și modul în care au fost relatate în Biblie.

"Vechiul Testament pe Înțelesul Copiilor" este o carte unică, menită să inspire copiii să descopere și să îndrăgească Vechiul Testament, chiar dacă acesta pare dificil de înțeles. Este potrivită pentru copiii de vârstă preșcolară sau școlari mici, ajutându-i să-și aprofundeze cunoștințele despre Biblie și să înțeleagă conexiunea dintre Vechiul Testament, Noul Testament și planul de mântuire al lui Dumnezeu pentru oameni.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 20 de ron/ 4 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare. 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.