Articole si idei

Prinți și Prințese Biblice - povestiri creștine și activități pentru copii

Cartea "Printi și Printese Biblice" reprezintă o unealtă extraordinară prin care copiii sunt conduși în lumea minunată a Bibliei. Perfectă pentru preșcolari și școlari mici.

Conținut:

  • 7 povești scurte despre prinți și prințese din Biblie, redate simplu, astfel încât copiii să le înțeleagă și să le îndrăgească.
  • 20 de activități creative (pagin de colorat, jocuri, lucru manual, foi cu versete)
  • ilustrații de excepție
  • rugăciuni simple

Fiecare povestire este însoțită de 2-3 activități creative, adaptate subiectului, pentru a susține învățarea și pentru a face ca această carte să fie interactivă și distractivă pentru copii. Aceste activități includ pagini de colorat, jocuri tip labirint, găsește diferențele, jocuri de direcție, cuvinte încrucișate, proiecte simple de lucru manual, pagini de colorat cu versete, rugăciuni și multe altele. Copiii pot explora și învăța pe măsură ce se bucură de activitățile oferite.

Cartea este frumos ilustrată, cu ilustrații de excepție care aduc la viață poveștile din Biblie. Ilustrațiile vii și originale sunt create special pentru a ajuta copiii să-și fixeze cunoștințele și să se conecteze mai bine cu aceste povestiri străvechi.

Această carte este destinată prescolarilor și școlarilor mici. Este o resursă valoroasă pentru părinți, educatori și lideri religioși care doresc să ofere copiilor o bază solidă de cunoștințe și înțelegere a poveștilor biblice. Aceasta poate fi folosită pentru activități crestine individuale sau colective, precum și în cadrul Școlii Duminicale, a orelor de religie sau a activităților de vacanță.

Beneficiile acestei cărți:

  1. Educație biblică: cartea oferă o modalitate excelentă de a introduce copiii în povestirile și valorile din Biblie, ajutându-i să înțeleagă învățămintele spirituale într-un mod simplu și captivant.

  2. Învățare creativă: prin activitățile creative precum coloratul, jocurile și proiectele de lucru manual, copiii își pot dezvolta abilitățile artistice și creative și învăța în același timp despre Dumnezeu și personajele biblice.

  3. Învățare interactivă: cartea promovează învățarea activă, oferind copiilor posibilitatea de a se implica și de a experimenta povestirile biblice într-un mod distractiv.

  4. Conexiune cu valorile spirituale: prin povestiri și rugăciuni, această carte contribuie la dezvoltarea valorilor spirituale și la formarea unei conexiuni cu credința. De asemenea îi ajută pe copii să îndrăgească Biblia și să înceapă să o exploreze. 

  5. Flexibilitate și utilitate: cartea poate fi utilizată în diverse contexte, de la lecturi individuale până la activități de grup, în Școala Duminicală sau la orele de religie.

  6. Ilustrații care captivează: ilustrațiile de calitate superioară sunt un real plus, captivând atenția copiilor și sporind plăcerea lor de a învăța.

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 30 de ron/ 6 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare. 

CONTACT:

Această carte reprezintă o resursă valoroasă pentru dezvoltarea spirituală și creativă a copiilor și va deveni cu siguranță o parte dragă a bibliotecii fiecărui mic cititor. Cu ajutorul acestei cărți, copiii vor descoperi lumea minunată a credinței și a poveștilor biblice într-un mod accesibil și distractiv.

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.