Articole si idei

Cartea: Îl cunoști pe acest Isus?

Îl cunoști pe acest Isus? este o carte creștină minunată pentru copii, care conține 10 povești captivante menite să-i învețe pe copii zece lucruri esențiale despre Isus. Fiecare poveste este un exemplu practic al intervenției lui Isus în viața noastră de astăzi, cu copii eroi cu care adolescenții se pot identifica cu ușurință și din care se pot învăța.

Fiecare poveste se concentrează pe un aspect diferit al lui Isus, iar titlurile sunt:

  • Isus este întotdeauna lângă tine
  • Isus te iubește așa cum ești
  • Isus- Speranța noastră în vremuri de deznădejde
  • Isus poate să îți dea ce ai nevoie
  • Isus poate vindeca trupul și sufletul
  • În siguranță în brațele lui Isus
  • Isus este prietenul tuturor copiilor
  • Isus vă îți răspunde la rugăciuni
  • Isus este cel mai grozav profesor
  • Isus vrea să facem alegerile corecte.

La sfârșitul fiecărei povești, există întrebări care îi provoacă pe copii la reflecție și care încurajează copiii să ia decizii personale pentru viața lor.
Unul dintre lucrurile grozave ale acestei cărți este că fiecare povestire include o pagină de colorat sugestivă și o activitate creativă pe care copiii o pot face fie individual, fie în grup, cum ar fi la școala duminicală sau VBS. Cartea este în format electronic, poate fi printată la imprimantă și folosită ca instrument pentru studiul Bibliei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani și, de asemenea, ca activitate la școală duminicală ori tabere creștine pentru copii. Acest lucru îl face o resursă ideală pentru părinți, profesori și misionari care doresc să-i ajute pe copii să-și dezvolte credința într-un mod distractiv și interactiv.

În plus, această carte poate fi folosită și la evanghelizări, subliniind caracterul lui Isus și ceea ce poate face El pentru copiii de astăzi. Poate fi o alegere excelentă pentru a fi dată în dar unor prieteni necreștini care ar putea fi interesați să afle mai multe despre credința creștină.

Cele 10 ilustrații originale din această carte îl înfățișează pe Isus ajutând copiii din vremea noastră și sunt perfecte pentru colorat sau pictat. Achiziționând această carte, copilul dumneavoastră nu numai că va învăța despre învățăturile esențiale ale lui Isus, dar va avea și ocazia să se angajeze în activități creative și imaginative care întăresc lecțiile pe care le-a învățat.

Prin „Îl cunoști pe acest Isus?” copiii nu numai că vor învăța despre Isus, ci și vor dezvolta o înțelegere mai profundă a iubirii și prezenței Sale în viața lor. Cartea oferă copiilor o oportunitate valoroasă de a crește în credința lor și de a face alegeri pozitive care vor fi în beneficiul lor și celor din jurul lor.
Dacă vrei să-ți ajuți copilul sau copiii din viața ta să învețe mai multe despre Isus și despre dragostea Lui pentru ei, atunci nu ezita să obții copia ta din „Îl cunoști pe acest Isus?” astăzi! Cu poveștile sale captivante, întrebările de reflecție care provoacă copiii să își ia aplicații personale și activitățile distractive, această carte va fi cu siguranță o resursă valoroasă pentru părinți, profesori și oricine dorește să împărtășească mesajul lui Isus celor mici. 

Cum pot să achiziționez cartea?

Acest material poate fi achiziționat în format electronic și îl puteți printa la imprimantă, în schimbul unei donații de 30 de ron/ 6 euro destinată Lucrării Media Creștină. 

Pe acest buton puteți achita cu card și descarca materialele instant. Mă puteți contacta dacă nu reușiți să faceți asta sau dacă doriți alte variante de descărcare. 

 

Atenție: Cartea nu se distribuie gratis la alte persoane și nici nu se postează pe site-uri sau pe rețelele de socializare fară acordul autorului.

CONTACT:

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.