Set 10 scenete de Crăciun

Foarte multe persoane folosesc pentru evenimentele de Crăciun scenetele noastre creștine. Pentru că, indiferent de conținut, ele respectă adevărurile biblice cu privire la această sărbatoare a Nașterii Domnului, ele sunt potrivite pentru a fi prezentate în biserici de orice denominațiune, în școli sau la alte festivități. 

Sunt originale, nu copiate sau traduse, și se deosebesc de alte scenete creștine prin faptul ca prezintă creativ informații despre Crăciun și nu se rezumă la povestirea clasică. 

 Setul de 10 scenete de Craciun cuprinde scenete potrivite pentru toate vârstele. Îl cumpărați și aveți de unde alege. În plus, puteți ajuta Lucrarea Media Creștină printr-o donație.

 Conținut set de scente creștine pentru Crăciun:

  1. NU AVEM LOC PENTRU EL - se poate juca în biserică și la evanghelizări. Iosif și Maria, aflați în pragul nașterii, merg să caute un loc nu în Betleem, ci chiar în orașul nostru, în zilele noastre. Ca și în timpurile de atunci, oamenii nu au loc pentru Isus. Piedicile lor sunt: influența prietenilor, desfrânarea, dependențele, materialismul, preocuparea de a face lucruri și nu de a avea o relație reală cu Isus.
  2. CADOUL DE CRĂCIUN - scenetă de evanghelizare. De Crăciun, o familie de creștini nepracticanti primesc colindătorii care le cântă despre Dumnezeu întrupat. Ei își dau seama că nu știu multe despre Cel născut la Crăciun, chiar dacă sărbătoreau și ei Crăciunul ca toată lumea din țara lor.
  3. CRĂCIUN BOLNAV - scenetă pentru toată biserica. Sceneta este comică, Moș Crăciun vine la medic și se plânge de boli închipuite, de lipsa de bucurie și de semnificații. În toată familia lui sunt diverse legende despre Crăciun, toți sunt senili și duși de acasă. Doar o rudă îndepărtată a lor pare să fi fost unul dintre Magii care au ajuns cu Daruri la Isus, doar el știa adevărata semnificație.
  4. ÎN CĂUTAREA CRĂCIUNULUI - piesa pentru copii, evanghelizări copii. A început un zvon printre copiii de la bloc că a fost furat Crăciunul. Ei încearcă diverse metode de a-l găsi: o cutie de cadouri, un brad uscat, o păpușă stricată etc. Dar cum nu obțin nimic cu acestea, merg la bunicul unui copil care le povestește din Biblie care este adevărata semnificație a Crăciunului.
  5. PĂSTORAŞII DIN BETLEEM - Piesa cu 3 scene în versuri pentru Crăciun care poate fi jucată de preșcolari sau școlari mici. Niște păstori se pregătesc pentru o noapte obișnuită de pază la animale. Îngerașii se sfătuiesc în cer să vină și să vestească Nașterea lui Isus. Ei vin și se arată pastorilor și aceștia pleacă spre staul.
  6. POVESTE DIN BETLEEM - pentru copii și adolescenți. Copiii din vremea Nașterii lui Isus, Samuel, Beniamin, Abiel, Iosafat și Naomi și alții descoperă în proorociile Legii că în orașul lor se va naște Mântuitorul. În curând devin martorii evenimentului mult așteptat de evrei și află de la păstori amănunte.
  7. LA MULTI ANI, ISUS! - scenetă copii, evanghelizări. Mai mulți copii sunt invitați la o petrecere. Darurile, tortul, baloanele toate sunt gata dar își dau seama că de fapt nu știu cine este sărbătoritul. Bunica le povestește atunci despre cel născut de Crăciun - Isus. În timp ce povestește, apar acele personaje îngeri, păstori, magi.
  8. NAŞTEREA LUI HRISTOS - SOLUŢIA DIVINĂ PENTRU TOŢI - tineri, studenți, evanghelizări. Personajele sunt tineri care se confruntă cu diverse probleme: greutăți cu școala, imagine proastă despre sine, depresie, căutarea unui sens în viață, boală, dependențe, gânduri de sinucidere. Mirela, o colegă creștină le spune că pentru toate acestea există o SOLUȚIE, Hristos cel născut la Crăciun.
  9. TÂRGUL DE CRĂCIUN - Sceneta pentru tineri, adulți, întreaga biserică, evanghelizare. În ajunul Crăciunului toți au ceva de vânzare la târg. Dar este acolo cineva care a venit să ofere ceva pe gratis - Isus.
  10. CEA MAI FRUMOASĂ NOAPTE DE CRĂCIUN - interactivă, cu scop de evanghelizare de Crăciun. Diverse «specialiști» din vremurile noastre își dau cu părerea într-un interviu despre semnificația Crăciunului și care a fost cea mai frumoasă noapte de Crăciun pentru ei. Pastorii din vremea nașterii lui Isus apar și ei în scenă povestind versiunea adevărată reporterilor.

 

Fragmente 

 

 

Citește fragmente aici

 

 

Cum pot să le cumpăr?

Puteți intra în posesia acestor scenete în schimbul unei donații pentru lucrarea de Media Crestina de 50 ron (10 eur).

Le puteți downloada direct plătind online, de oriunde din lume, la acest link de donație. Selectați trimiterea donației cu Paypal sau cu card dacă nu aveți cont Paypal. Puteți dona în lei sau orice monedă, se va face conversia automat în euro. Veți primi instant acces la setul de scenete și le puteți descărca în format pdf. 

DONEAZĂ ȘI DESCARCĂ SET 10 SCENETE CRACIUN

 

Dacă nu puteți plăti online, se poate și prin depunere în bancă sau transfer bancar, folosind datele de mai jos:

 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.