lmagini India

Lucrarea din India

SPRIJINA LUCRAREA DIN INDIA!

Am ajuns in India prima data intr-o scurta calatorie misionara in 1998. Am vazut o lume a contrastelor cu saraci-bogati, mizerie-frumusete, modern-arhaic dar pe langa toate acestea milioane de oameni fara Dumnezeu.
Majoritatea indienilor sunt hindusi si se inchina la mii de zei. Mai exista si comunitati mari de musulmani, budisti, sikisti etc. Sub 2% sunt crestini si exista zone mari si grupuri etnice care nu au auzit niciodata despre Dumenzeul nostru, sunt neatinsi de Evanghelie. 

In urma cu 6 ani m-am mutat acolo intre ei, lucrand pentru Domnul in mijlocul copiilor, saracilor si celor fara Dumnezeu. Cei mici sunt mult mai deschisi si receptivi la Vestea buna pentru ca nu sunt asa de indoctrinati ca parintii lor. Ei sunt cei care duc de multe ori Evanghelia si in familiile lor.
In urma cu doi ani am inceput un program de sponsorizare a copiilor saraci sau cu SIDA.
Le daruim lunar:
*alimente
*rechizite
*medicamente
*produse de igiena
*periodic hainute

Pe langa asta desfasuram saptamanal un club biblic pentru ei si Evanghelizari lunare pentru intreaga lor familie. Multi l-au acceptat pe Isus. 

In prezent sprininim peste 35 de copii. Cumparand un material de pe acest site, contribui la acest program cu copiii din India, ne ajuti sa putem sprijini mai multi copii lunar si sa ajungem cu Evaghelia la mai multi.

In imaginile de mai jos puteti vedea aspecte din ceea ce este India si in al doilea video programele oferite de noi. 

© 2015 RoMedia Crestin

Please publish modules in offcanvas position.